torsdag den 6. oktober 2016

Squashspaghetti med kylling og bacon

Med Ida i køkkenet

Ida, vores yngste, elsker at lave mad. Hun elsker også nye køkkengadgets. Vi investerede derfor forleden dag i en spaghettispiralting - spiralizer. Den har hun plaget om et stykke tid, og nu skete det!
Den skulle selvfølgelig afprøves, så i dag har vi fået squashspaghetti med kylling og bacon. Det smagte fint, og vi savnede slet ikke pastaen.




Squashspaghetti med kylling og bacon
4 pers.

Ingredienser 4 mellemstore squash
650 g kyllingefilet
200 g bacon i tern
2 løg
Olivenolie
Limeskal af en halv lime
Lidt frisk ingefær
Sød chili
4 fed hvidløg
2 dåser hakket tomat
Salt 
Peber
100 g revet ost

  1. Kyllingen marineres i et par timer. Bland limeskal, ingefær, sød chili og olie. Hæld det i en pose sammen med kyllingen og læg det i køleskabet.
  2. Steg baconen. Læg den på fedtsugende papir. 
  3. Steg derefter kyllingen i oliemarinaden.
  4. Skær løgene i både og hæld dem ved kyllingen. 
  5. Når løgene er klare, tilsættes bacon, hvidløg og hakket tomat. 
  6. Smag til med salt og peber. 
  7. Lad det simre i 10-15 minutter.
  8. Tænd ovnen på 200 grader.
  9. Skyl squashene og kør dem gennem spiralizeren. Læg dem op i si, efterhånden som de er blevet lavet, så de dræner en smule.
  10. Find et ildfast fad. 
  11. Læg squashspaghettien i bunden, hæld kyllingeblandingen ovenpå og afslut med revet ost.
  12. Skal være i ovnen 15-20 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar