Ida, vores yngste, elsker at lave mad. Hun elsker også nye køkkengadgets. Vi investerede derfor forleden dag i en spaghettispiralting - spiralizer. Den har hun plaget om et stykke tid, og nu skete det!
Den skulle selvfølgelig afprøves, så i dag har vi fået squashspaghetti med kylling og bacon. Det smagte fint, og vi savnede slet ikke pastaen.
Squashspaghetti med kylling og bacon
4 pers.
Ingredienser 4 mellemstore squash
650 g kyllingefilet
200 g bacon i tern
2 løg
Olivenolie
Limeskal af en halv lime
Lidt frisk ingefær
Sød chili
4 fed hvidløg
2 dåser hakket tomat
Salt
Peber
100 g revet ost
- Kyllingen marineres i et par timer. Bland limeskal, ingefær, sød chili og olie. Hæld det i en pose sammen med kyllingen og læg det i køleskabet.
- Steg baconen. Læg den på fedtsugende papir.
- Steg derefter kyllingen i oliemarinaden.
- Skær løgene i både og hæld dem ved kyllingen.
- Når løgene er klare, tilsættes bacon, hvidløg og hakket tomat.
- Smag til med salt og peber.
- Lad det simre i 10-15 minutter.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skyl squashene og kør dem gennem spiralizeren. Læg dem op i si, efterhånden som de er blevet lavet, så de dræner en smule.
- Find et ildfast fad.
- Læg squashspaghettien i bunden, hæld kyllingeblandingen ovenpå og afslut med revet ost.
- Skal være i ovnen 15-20 minutter.

Ingen kommentarer:
Send en kommentar