Sidste indslag fra det italienske supermarked, hvor jeg købte 400 g salciccia, den lækre italienske pølse. Jeg har også set den hos Cleaver's i Torvehallerne, men ved ellers ikke, hvor den kan købes. Det er en frisk pølse, hvor man bruger farsen som ingrediens. Vi har også lavet det med salciccia i skiver, men jeg tror, at jeg foretrækker den her udgave.
Premio Italian salciccia e tortiglioni
4 pers.
Ingredienser
4 stk. salcicciapølser
2 dåser hakkede tomater
5 hvidløg
2 små eller 1 stort zittauerløg
Olivenolie
Friskkværnet peber
2 spsk frisk rosmarin eller 1 spsk tørret
2 spsk frisk oregano eller 1 spsk tørret
10 basilikumblade
4 soltørrede tomater i skiver
1 spsk capers
2 frisk chili
Pasta tortiglioni no 23
Salt
- Pil skindet af salcicciaen.
- Hæld olie på en dyb pande og riv salcicciaen i mindre stykker.
- Rør jævnligt i 5 minutter.
- Hak imens hvidløg og rosmarin fint og tilsæt det til salcicciaen.
- Rist i et par minutter til og hæld det over i en skål.
- Hæld fedtet fra og brug panden igen. Tør evt. overskydende fedt af med et stykke køkkenrulle.
- Hæld frisk olie på og steg løgene, til de er klare.
- Hak imens oreganoen og hæld den ned til løgene.
- Tilsæt derefter de soltørrede tomater og peber.
- Hæld juicen fra de hakkede tomater og sæt den til side.
- Tomatstykkerne tilsættes sammen med pølseblandingen.
- Capers hældes i.
- Hak basilikumbladene og chilien og læg det i blandingen sammen med tomatjuicen.
- Smag til med peber og evt. lidt salt.
- Lad det stå og simre i 10-15 minutter.
- Hæld vand i en gryde og sæt den over på max. varme.
- Når vandet koger, tilsættes pastaen og salt. Koger til pastaen er al dente.
- Bland pasta og sovs grundigt i en skål og server.


Ingen kommentarer:
Send en kommentar