søndag den 2. oktober 2016

Flæskestegsandwich med hjemmelavet agurkesalat og stegte æbler

Flæskestegsandwich med hjemmelavet agurksalat og stegte æbler

Hjemmegjorte flæskestegsandwich er da bare lækkert. Inden for de sidste år er det dog blevet lidt lækrere, selvom pølsemandens nu også kan være gode.

Med inspiration fra Meyers flæskesandwich laver vi nu en sennepsmayo og steger æbler. Det er meget lækkert. Nogen gange bager jeg selv bollerne. Det kommer lidt an på tiden.


Flæskestegsandwich

6 pers.

Ingredienser 2 kg god flæskesteg
Salt
Peber

  1. Sværen ridses op og krydres godt med salt og friskkværnet peber. 
  2. Grill: 1 time og 30 minutter ved indirekte varme
  3. Ovn: 10 min ved 200 grader og derefter 1 1/2 time ved 180 grader

Agurkesalat

Ingredienser2 agurker i tynde skiver
2 dl vand
4 dl lagereddike
10 spsk sukker
8 allehåndefør
30 peberkorn
Salt

  1. Lagens ingredienser koges sammen i 3-4 minutter og køler lidt af.
  2. Agurkerne skæres i tynde skiver. Jeg bruger altid mandolinjernet. 
  3. Læg agurkerne i et glas og hæld lagen over gennem en si, så peberkorn og allehånde bliver siet fra.
  4. Skal trække mindst en time.

Sennepsmayo

Ingredienser 3/4 glas Miracle Whip
3-4 tsk dijonsennep
En smule salt

Det hele blandes sammen og serveres

Stegte æbler

Ingredienser 3 æbler
Olie
Salt
2 tsk æblecidereddike
1 tsk flydende honning

  1. Skær æblerne tyndt på et mandolinjern.
  2. Steges i olie. 
  3. Når de er stegt møre, tilsættes salt, honning og æblecidereddike.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar