tirsdag den 4. oktober 2016

Planke med charcuteri, grillede røde pebre, semidried tomater og hjemmebagte flutes

Lækker nem forret til mange gæster

Efteråret har da vist sig fra sin bedste side i dag. Jeg sad på en træstamme i Dyrehaven i dag og spiste en sandwich i solskinnet. Ikke dårligt!
I dag har vi været til dejlig middag hos farmor, så jeg poster i dag forretten fra gæstemiddagen i lørdags. Jeg havde igen været forbi det italienske supermarked. Det er et meget dragende sted. Jeg købte charcuteri og oliven derude. Resten lavede jeg selv.



Planke med charcuteri, grillede røde pebre, semidried tomater og hjemmebagte flutes

Planke
8 pers.

Ingredienser
100 g bresaola - 8 skiver
100 g pancetta coppata levoni - 8 skiver
100 g salami Milano - 8 skiver
1 pakke små sorte oliven - olive nere gaeta
1 lille glas med god olie
1 lille glas med groft salt
Semidried tomater
Grillede peberfrugter
Flutes

Semidried tomater

1 pakke cocktailtomater
Salt
Tørret timian
Sukker
Olivenolie


  1. Halver tomaterne og læg dem i et ildfast fad. 
  2. Drys med salt, sukker og timian. 
  3. Dryp til sidst med olivenolie.
  4. Bages i ovnen ved 100 grader i 4 timer.




Grillede peberfrugter

Ingredienser
3 røde pebre
Olivenolie


  1. Halver pebrene og fjern kernerne. 
  2. Læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade og grill dem ved højeste grillvarme, til de er sorte, og skallen er begyndt at løsne sig. 
  3. Læg dem derefter i en frysepose i et par timer, hvorefter du kan pille skallen af dem.
  4. Læg dem i en lufttæt beholder med lidt olivenolie over.
  5. Inden servering skæres de i strimler.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar