Efteråret har da vist sig fra sin bedste side i dag. Jeg sad på en træstamme i Dyrehaven i dag og spiste en sandwich i solskinnet. Ikke dårligt!
I dag har vi været til dejlig middag hos farmor, så jeg poster i dag forretten fra gæstemiddagen i lørdags. Jeg havde igen været forbi det italienske supermarked. Det er et meget dragende sted. Jeg købte charcuteri og oliven derude. Resten lavede jeg selv.
Planke
8 pers.
Ingredienser
100 g bresaola - 8 skiver
100 g pancetta coppata levoni - 8 skiver
100 g salami Milano - 8 skiver
1 pakke små sorte oliven - olive nere gaeta
1 lille glas med god olie
1 lille glas med groft salt
Semidried tomater
Grillede peberfrugter
Flutes
Semidried tomater
1 pakke cocktailtomater
Salt
Tørret timian
Sukker
Olivenolie
- Halver tomaterne og læg dem i et ildfast fad.
- Drys med salt, sukker og timian.
- Dryp til sidst med olivenolie.
- Bages i ovnen ved 100 grader i 4 timer.
Grillede peberfrugter
Ingredienser
3 røde pebre
Olivenolie
- Halver pebrene og fjern kernerne.
- Læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade og grill dem ved højeste grillvarme, til de er sorte, og skallen er begyndt at løsne sig.
- Læg dem derefter i en frysepose i et par timer, hvorefter du kan pille skallen af dem.
- Læg dem i en lufttæt beholder med lidt olivenolie over.
- Inden servering skæres de i strimler.



Ingen kommentarer:
Send en kommentar