Ja, det lyder foruroligende, men der er nogen ting, man både kan eller skal i gang med nu.
Sidste år ville Ida og jeg bage honningkager, men det gik hurtigt op for os, at vi skulle have lavet en fordej omkring 6-8 uger før, så det kunne ikke lade sig gøre. Superærgerligt, for vi ville faktisk have lavet bordkort af dem til juleaften. Vi fandt på en anden løsning, men lovede hinanden, at vi ville lavet honningkager i år. Vi har derfor i dag lavet fordejen til vores honningkager.
![]() |
| Fordej til honningkager |
Fordej til honningkager
Ca. 24 stk.
500 g honning
500 g hvedemel
Varm honningen op til 35 grader. Hvis du ikke har et sukkertermometer, så er det til det tidspunkt, hvor honningen bliver flydende. Hæld honningen op i en skål og tilsæt melet, til dejen er fast og blank.
Dejen stilles i en lufttæt beholder, til du skal bruge den i december.

Glæder mig til at smage ❤️
SvarSlet