Anne havde bestilt bøffer til sin fødselsdag, så jeg kørte til slagteren på Kulsviervej og købte fire utroligt lækre bøffer. De var også utroligt store, så vi kunne kun spise to. De andre to brugte vi til steaksandwich. Vi bruger også gerne en rest oksesteg til sandwich.
En meget vigtig ingrediens er et godt stykke brød, som kan ristes godt. Mit franske landbrød, som ligger på bloggen, egner sig virkelig godt. Vi har erstattet salaten med ristet spidskål. Og denne gang forsøgte vi os med spejlæg i. Det fungerede rigtig godt.
![]() |
| Lækker steaksandwich |
Steaksandwich
4 pers.
Ingredienser
2 bøffer i skiver
- Smelt smør på panden
- Tag en stilk rosmarin og mas den rundt i smørret med en gaffel.
- Krydr bøfferne med rigeligt friskkværnet peber og salt.
- Steg bøfferne et par minutter på hver side.
- Lad dem køle af og skær dem op i skiver.
Syltede løg
Ingredienser
6 rødløg
Olie
1 spsk æbleeddike
1 spsk sukker
Salt
- Skær løgene i tynde skiver.
- Hæld lidt olie på en pande.
- Rist løgene bløde.
- Tilsæt eddike og sukker
- Lad eddiken koge væk
- Krydr med salt og sæt løgene til afkøling.
Ristet spidskål
Ingredienser
1/4 spidskål
Olie
Salt
Peber
- Skær spidskålet i tynde strimler.
- Rist spidskålet mørt i olie på en pande.
- Stil til afkøling.
Samling af sandwich
- Smør Hellmanns mayo på begge stykker ristet brød
- Læg et lag ristet spidskål.
- Læg skiver af bøf på.
- Læg masser af syltede rødløg.
- Slut evt. af med et spejlæg.
- Velbekomme

Ingen kommentarer:
Send en kommentar