Vores Anne fylder 18 år i dag. Vi skal have stor fest næste lørdag, så i dag havde Anne 'kun' inviteret bedsteforældrene til kaffe og kage.
Vi har i familien en stærk lagkagetradition, men Anne er ikke vild med lagkage, så vi bagte kage i stedet for. Hun er også vild med hvid chokolade, så det blev til en hvid chokoladebrownie. Bag den gerne dagen i forvejen.
Middagen poster jeg i morgen.
![]() |
| Hvid chokoladebrownie |
20 små stykker
Ingredienser:
175 g hvid chokolade
200 g smør
3 æg
175 g sukker
125 g mel
1/4 tsk salt
100 g mandler
100 g lys chokolade
reven skal af 1/2 appelsin - kan udelades
- Tænd ovnen på 180 grader
- Smelt den hvide chokolade over vandbad ved lav temperatur. Vær forsigtig, da hvid chokolade kan drille. Hvis den bliver for varm, kan den skille.
- Smelt smørret.
- Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
- Vend den smeltede chokolade og smørret i.
- I en anden skål blandes mel og salt. Vendes forsigtigt i ægge-chokoladeblandingen.
- Hak mandler og lys chokolade og vend det i dejen.
- Til sidst vendes den revne appelsinskal i.
- Bages i 25-30 minutter.

Ingen kommentarer:
Send en kommentar